Monday, August 17, 2009

Brownies layer cheese


Lama nda buat brownies.....so, smlm buatlah satu untuk minum pagi dan bekal budak2 ke sekolah.....tp ada crack atasnya... tp memang sedap tambah lagi ngan cheese nya.... Aktiviti petang ahad....

Birthday



Kek untuk my nephew punya birthday on saturday.....masih perlu deco training

Thursday, August 13, 2009

Cheese Cake 4 2day



Ni cheese cake (with blueberry topping) yang diorder oleh Cikgu Afidah dan cheese cake (with cheese frosting & diperkayakan lagi dengan parutan cheddar cheese) yang diorder oleh Julie......Thanx.......

Wednesday, August 12, 2009

Cheese Cake lagiiiiii





Alhamdulillah......Semalam buat cheese cake lagi......ada tiga order tapi sempat buat dua je..... Order oleh Cikgu Hjh Saimah & Cikgu Dg Maskupah. Siap bagi toping dengan bluberry pie filling lagi...... Yang kecil dua tu aku hantar p tadika dan nursery anak2, kiranya untuk cikgu2 diorang lah.... Malam nanti kena buat lagi dua. Untuk Cikgu Afidah dan juga my colleague Julie (repeat order) coz kelmarin punya cheese cake yang dia order tu nda cukup.....

Tuesday, August 11, 2009


Cheese cake yg diorder oleh my colleague, Julie. My first order lah kiranya.....Terima kasih daun keladi, lain kali order lagi...hehehheh....






Cheese Cake dengan topping blueberry pie filling. Buat untuk adik last saturday.







Kek batik ni ditempah oleh my colleague juga, Jen. Lama dah dia cakap cuma baru semalam buat.......